00014

Postinumero 00014 kertoo oleellisia tietoja toimitusta varten ja helpottaa lähetyksen lajittelua. Siitä saa nopeasti selville kohteen kunnan, maakunnan, piirin ja alueen. Postinumeron 00014 kohde on Helsingin Yliopisto kunnassa Helsinki, joka kuuluu Uudenmaan maakuntaan. Postinumeron ensimmäinen numero 0 kertoo että sen alue on Uusimaa. Kaksi ensimmäistä numeroa 00 kertovat postinumeropiirin, johon kuuluu Helsinki.

00014

Yhteenveto postinumeron 00014 tiedoista:

  • Postinumero: 00014
  • Paikka: Helsingin Yliopisto
  • Kunta: Helsinki
  • Maakunta: Uusimaa
  • Piiri 00: Helsinki
  • Alue 0: Uusimaa

Postinumeron 00014 kartta

Postinumeroilla on yleensä on maantieteelliset rajat, joita voidaan tarkastella kartan avulla. Tämä helpottaa lähetyksen tekemistä, koska kartan avulla on helppo varmistaa mihin postinumeroon kukin osoite kuuluu. 00014 on kuitenkin poikkeus.

Postinumerolla 00014 Helsingin Yliopisto ei ole maantieteellisiä rajoja, joten kartassa näkyy tulos haulle Helsingin Yliopisto Helsinki. Voit laajentaa tai supistaa 00014 karttaa + ja - painikkeilla. Hiiren vierityspainikkeella zoomaus onnistuu pitämällä samanaikaisesti CTRL-painikkeen pohjassa.

Helsingin Yliopisto postinumerot listana

Seuraavassa listassa postinumeroita hakutuloksella Helsingin Yliopisto. Postinumeron vieressä on lisätietoja kyseisestä postinumerosta, kuten paikka, postinumero, kunta ja maakunta.

Postinumeroon 00014 liittyvien tietojen käyttö ja vastuuvapauslauseke

Vaikkakin pyrimme pitämään postinumeroon 00014 liittyvät faktat kartassa ja sivustolla ajan tasalla, voivat ne olla virheellisiä. Tästä syystä emme ota vastuuta sivustolla olevista tiedoista. Suosittelemme varmistamaan 00014 numeroon liittyvän infon ennen sen käyttöä missään muodossa. Ole hyvä ja tarkista tarjoaako Helsinki tietoa asiaan liittyen. Sivustolla olevien tietojen kopioiminen osittain tai kokonaan on kielletty, pois lukien yksittäisen tiedon käyttö henkilökohtaiseen, ei kaupalliseen, tarkoitukseen.