01030

Postinumero 01030 kertoo oleellisia tietoja toimitusta varten ja helpottaa lähetyksen lajittelua. Siitä saa nopeasti selville kohteen kunnan, maakunnan, piirin ja alueen. Postinumeron kohde on 01030 kohde on VantaanKaupunki kunnassa Helsinki, joka kuuluu Uudenmaan maakuntaan. Postinumeron ensimmäinen numero 0 kertoo että sen alue on Uusimaa. Kaksi ensimmäistä numeroa 01 kertovat postinumeropiirin, johon kuuluu Nurmijärvi, Sipoo, Vantaa.

01030

Yhteenveto postinumeron 01030 tiedoista:

  • Postinumero: 01030
  • Paikka: VantaanKaupunki
  • Kunta: Helsinki
  • Maakunta: Uusimaa
  • Piiri 01: Nurmijärvi, Sipoo, Vantaa
  • Alue 0: Uusimaa

Postinumeron 01030 kartta

Postinumeroilla on yleensä on maantieteelliset rajat, joita voidaan tarkastella kartan avulla. Tämä helpottaa lähetyksen tekemistä, koska kartan avulla on helppo varmistaa mihin postinumeroon kukin osoite kuuluu. 01030 on kuitenkin poikkeus.

Postinumerolla 01030 VantaanKaupunki ei ole maantieteellisiä rajoja, joten kartassa näkyy tulos haulle VantaanKaupunki Helsinki. Voit laajentaa tai supistaa 01030 karttaa + ja - painikkeilla. Hiiren vierityspainikkeella zoomaus onnistuu pitämällä samanaikaisesti CTRL-painikkeen pohjassa.

VantaanKaupunki postinumerot listana

Seuraavassa listassa postinumeroita hakutuloksella VantaanKaupunki. Postinumeron vieressä on lisätietoja kyseisestä postinumerosta, kuten paikka, postinumero, kunta ja maakunta.

  • 01030 - VantaanKaupunki 01030 Helsinki Uusimaa

Postinumeroon 01030 liittyvien tietojen käyttö ja vastuuvapauslauseke

Vaikkakin pyrimme pitämään postinumeroon 01030 liittyvät faktat kartassa ja sivustolla ajan tasalla, voivat ne olla virheellisiä. Tästä syystä emme ota vastuuta sivustolla olevista tiedoista. Suosittelemme varmistamaan 01030 numeroon liittyvän infon ennen sen käyttöä missään muodossa. Ole hyvä ja tarkista tarjoaako Helsinki tietoa asiaan liittyen. Sivustolla olevien tietojen kopioiminen osittain tai kokonaan on kielletty, pois lukien yksittäisen tiedon käyttö henkilökohtaiseen, ei kaupalliseen, tarkoitukseen.