02008

Postinumero 02008 kertoo oleellisia tietoja toimitusta varten ja helpottaa lähetyksen lajittelua. Siitä saa nopeasti selville kohteen kunnan, maakunnan, piirin ja alueen. Postinumeron 02008 kohde on PopPankki kunnassa Espoo, joka kuuluu Uudenmaan maakuntaan. Postinumeron ensimmäinen numero 0 kertoo että sen alue on Uusimaa. Kaksi ensimmäistä numeroa 02 kertovat postinumeropiirin, johon kuuluu Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Siuntio.

02008

Yhteenveto postinumeron 02008 tiedoista:

  • Postinumero: 02008
  • Paikka: PopPankki
  • Kunta: Espoo
  • Maakunta: Uusimaa
  • Piiri 02: Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Siuntio
  • Alue 0: Uusimaa

Postinumeron 02008 kartta

Postinumeroilla on yleensä on maantieteelliset rajat, joita voidaan tarkastella kartan avulla. Tämä helpottaa lähetyksen tekemistä, koska kartan avulla on helppo varmistaa mihin postinumeroon kukin osoite kuuluu. 02008 on kuitenkin poikkeus.

Postinumerolla 02008 PopPankki ei ole maantieteellisiä rajoja, joten kartassa näkyy tulos haulle PopPankki Espoo. Voit laajentaa tai supistaa 02008 karttaa + ja - painikkeilla. Hiiren vierityspainikkeella zoomaus onnistuu pitämällä samanaikaisesti CTRL-painikkeen pohjassa.

PopPankki postinumerot listana

Seuraavassa listassa postinumeroita hakutuloksella PopPankki. Postinumeron vieressä on lisätietoja kyseisestä postinumerosta, kuten paikka, postinumero, kunta ja maakunta.

  • 02008 - PopPankki 02008 Espoo Uusimaa

Postinumeroon 02008 liittyvien tietojen käyttö ja vastuuvapauslauseke

Vaikkakin pyrimme pitämään postinumeroon 02008 liittyvät faktat kartassa ja sivustolla ajan tasalla, voivat ne olla virheellisiä. Tästä syystä emme ota vastuuta sivustolla olevista tiedoista. Suosittelemme varmistamaan 02008 numeroon liittyvän infon ennen sen käyttöä missään muodossa. Ole hyvä ja tarkista tarjoaako Espoo tietoa asiaan liittyen. Sivustolla olevien tietojen kopioiminen osittain tai kokonaan on kielletty, pois lukien yksittäisen tiedon käyttö henkilökohtaiseen, ei kaupalliseen, tarkoitukseen.