02014

Postinumero 02014 kertoo oleellisia tietoja toimitusta varten ja helpottaa lähetyksen lajittelua. Siitä saa nopeasti selville kohteen kunnan, maakunnan, piirin ja alueen. Postinumeron 02014 kohde on Microsoft kunnassa Espoo, joka kuuluu Uudenmaan maakuntaan. Postinumeron ensimmäinen numero 0 kertoo että sen alue on Uusimaa. Kaksi ensimmäistä numeroa 02 kertovat postinumeropiirin, johon kuuluu Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Siuntio.

02014

Yhteenveto postinumeron 02014 tiedoista:

  • Postinumero: 02014
  • Paikka: Microsoft
  • Kunta: Espoo
  • Maakunta: Uusimaa
  • Piiri 02: Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Siuntio
  • Alue 0: Uusimaa

Postinumeron 02014 kartta

Postinumeroilla on yleensä on maantieteelliset rajat, joita voidaan tarkastella kartan avulla. Tämä helpottaa lähetyksen tekemistä, koska kartan avulla on helppo varmistaa mihin postinumeroon kukin osoite kuuluu. 02014 on kuitenkin poikkeus.

Postinumerolla 02014 Microsoft ei ole maantieteellisiä rajoja, joten kartassa näkyy tulos haulle Microsoft Espoo. Voit laajentaa tai supistaa 02014 karttaa + ja - painikkeilla. Hiiren vierityspainikkeella zoomaus onnistuu pitämällä samanaikaisesti CTRL-painikkeen pohjassa.

Microsoft postinumerot listana

Seuraavassa listassa postinumeroita hakutuloksella Microsoft. Postinumeron vieressä on lisätietoja kyseisestä postinumerosta, kuten paikka, postinumero, kunta ja maakunta.

  • 02014 - Microsoft 02014 Espoo Uusimaa

Postinumeroon 02014 liittyvien tietojen käyttö ja vastuuvapauslauseke

Vaikkakin pyrimme pitämään postinumeroon 02014 liittyvät faktat kartassa ja sivustolla ajan tasalla, voivat ne olla virheellisiä. Tästä syystä emme ota vastuuta sivustolla olevista tiedoista. Suosittelemme varmistamaan 02014 numeroon liittyvän infon ennen sen käyttöä missään muodossa. Ole hyvä ja tarkista tarjoaako Espoo tietoa asiaan liittyen. Sivustolla olevien tietojen kopioiminen osittain tai kokonaan on kielletty, pois lukien yksittäisen tiedon käyttö henkilökohtaiseen, ei kaupalliseen, tarkoitukseen.