02022

Postinumero 02022 kertoo oleellisia tietoja toimitusta varten ja helpottaa lähetyksen lajittelua. Siitä saa nopeasti selville kohteen kunnan, maakunnan, piirin ja alueen. Postinumeron 02022 kohde on Nokia Solutions And Networks kunnassa Espoo, joka kuuluu Uudenmaan maakuntaan. Postinumeron ensimmäinen numero 0 kertoo että sen alue on Uusimaa. Kaksi ensimmäistä numeroa 02 kertovat postinumeropiirin, johon kuuluu Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Siuntio.

02022

Yhteenveto postinumeron 02022 tiedoista:

  • Postinumero: 02022
  • Paikka: Nokia Solutions And Networks
  • Kunta: Espoo
  • Maakunta: Uusimaa
  • Piiri 02: Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Siuntio
  • Alue 0: Uusimaa

Postinumeron 02022 kartta

Postinumeroilla on yleensä on maantieteelliset rajat, joita voidaan tarkastella kartan avulla. Tämä helpottaa lähetyksen tekemistä, koska kartan avulla on helppo varmistaa mihin postinumeroon kukin osoite kuuluu. 02022 on kuitenkin poikkeus.

Postinumerolla 02022 Nokia Solutions And Networks ei ole maantieteellisiä rajoja, joten kartassa näkyy tulos haulle Nokia Solutions And Networks Espoo. Voit laajentaa tai supistaa 02022 karttaa + ja - painikkeilla. Hiiren vierityspainikkeella zoomaus onnistuu pitämällä samanaikaisesti CTRL-painikkeen pohjassa.

Nokia Solutions And Networks postinumerot listana

Seuraavassa listassa postinumeroita hakutuloksella Nokia Solutions And Networks. Postinumeron vieressä on lisätietoja kyseisestä postinumerosta, kuten paikka, postinumero, kunta ja maakunta.

Postinumeroon 02022 liittyvien tietojen käyttö ja vastuuvapauslauseke

Vaikkakin pyrimme pitämään postinumeroon 02022 liittyvät faktat kartassa ja sivustolla ajan tasalla, voivat ne olla virheellisiä. Tästä syystä emme ota vastuuta sivustolla olevista tiedoista. Suosittelemme varmistamaan 02022 numeroon liittyvän infon ennen sen käyttöä missään muodossa. Ole hyvä ja tarkista tarjoaako Espoo tietoa asiaan liittyen. Sivustolla olevien tietojen kopioiminen osittain tai kokonaan on kielletty, pois lukien yksittäisen tiedon käyttö henkilökohtaiseen, ei kaupalliseen, tarkoitukseen.