02070

Espoon Kaupunki 02070 Espoo Uusimaa

Postinumero 02070 kertoo oleellisia tietoja toimitusta varten ja helpottaa lähetyksen lajittelua. Siitä saa nopeasti selville kohteen kunnan, maakunnan, piirin ja alueen. Postinumeron kohde on 02070 kohde on Espoon Kaupunki kunnassa Espoo, joka kuuluu Uudenmaan maakuntaan. Postinumeron ensimmäinen numero 0 kertoo että sen alue on Uusimaa. Kaksi ensimmäistä numeroa 02 kertovat postinumeropiirin, johon kuuluu Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Siuntio.

02070

Yhteenveto postinumeron 02070 tiedoista:

  • Postinumero: 02070
  • Paikka: Espoon Kaupunki
  • Kunta: Espoo
  • Maakunta: Uusimaa
  • Piiri 02: Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Siuntio
  • Alue 0: Uusimaa

Postinumeron 02070 kartta

Postinumeroilla on yleensä on maantieteelliset rajat, joita voidaan tarkastella kartan avulla. Tämä helpottaa lähetyksen tekemistä, koska kartan avulla on helppo varmistaa mihin postinumeroon kukin osoite kuuluu. 02070 on kuitenkin poikkeus.

Postinumerolla 02070 Espoon Kaupunki ei ole maantieteellisiä rajoja, joten kartassa näkyy tulos haulle Espoon Kaupunki Espoo. Voit laajentaa tai supistaa 02070 karttaa + ja - painikkeilla. Hiiren vierityspainikkeella zoomaus onnistuu pitämällä samanaikaisesti CTRL-painikkeen pohjassa.

Espoon Kaupunki postinumerot listana

Seuraavassa listassa postinumeroita hakutuloksella Espoon Kaupunki. Postinumeron vieressä on lisätietoja kyseisestä postinumerosta, kuten paikka, postinumero, kunta ja maakunta.

Postinumeroon 02070 liittyvien tietojen käyttö ja vastuuvapauslauseke

Vaikkakin pyrimme pitämään postinumeroon 02070 liittyvät faktat kartassa ja sivustolla ajan tasalla, voivat ne olla virheellisiä. Tästä syystä emme ota vastuuta sivustolla olevista tiedoista. Suosittelemme varmistamaan 02070 numeroon liittyvän infon ennen sen käyttöä missään muodossa. Ole hyvä ja tarkista tarjoaako Espoo tietoa asiaan liittyen. Sivustolla olevien tietojen kopioiminen osittain tai kokonaan on kielletty, pois lukien yksittäisen tiedon käyttö henkilökohtaiseen, ei kaupalliseen, tarkoitukseen.