20014

Postinumero 20014 kertoo oleellisia tietoja toimitusta varten ja helpottaa lähetyksen lajittelua. Siitä saa nopeasti selville kohteen kunnan, maakunnan, piirin ja alueen. Postinumeron 20014 kohde on Turun Yliopisto kunnassa Turku, joka kuuluu Varsinais-Suomen maakuntaan. Postinumeron ensimmäinen numero 2 kertoo että sen alue on Varsinais-Suomi, Ahvenanmaa ja Satakunta. Kaksi ensimmäistä numeroa 20 kertovat postinumeropiirin, johon kuuluu Kaarina, Turku.

20014

Yhteenveto postinumeron 20014 tiedoista:

  • Postinumero: 20014
  • Paikka: Turun Yliopisto
  • Kunta: Turku
  • Maakunta: Varsinais-Suomi
  • Piiri 20: Kaarina, Turku
  • Alue 2: Varsinais-Suomi, Ahvenanmaa ja Satakunta

Postinumeron 20014 kartta

Postinumeroilla on yleensä on maantieteelliset rajat, joita voidaan tarkastella kartan avulla. Tämä helpottaa lähetyksen tekemistä, koska kartan avulla on helppo varmistaa mihin postinumeroon kukin osoite kuuluu. 20014 on kuitenkin poikkeus.

Postinumerolla 20014 Turun Yliopisto ei ole maantieteellisiä rajoja, joten kartassa näkyy tulos haulle Turun Yliopisto Turku. Voit laajentaa tai supistaa 20014 karttaa + ja - painikkeilla. Hiiren vierityspainikkeella zoomaus onnistuu pitämällä samanaikaisesti CTRL-painikkeen pohjassa.

Turun Yliopisto postinumerot listana

Seuraavassa listassa postinumeroita hakutuloksella Turun Yliopisto. Postinumeron vieressä on lisätietoja kyseisestä postinumerosta, kuten paikka, postinumero, kunta ja maakunta.

Postinumeroon 20014 liittyvien tietojen käyttö ja vastuuvapauslauseke

Vaikkakin pyrimme pitämään postinumeroon 20014 liittyvät faktat kartassa ja sivustolla ajan tasalla, voivat ne olla virheellisiä. Tästä syystä emme ota vastuuta sivustolla olevista tiedoista. Suosittelemme varmistamaan 20014 numeroon liittyvän infon ennen sen käyttöä missään muodossa. Ole hyvä ja tarkista tarjoaako Turku tietoa asiaan liittyen. Sivustolla olevien tietojen kopioiminen osittain tai kokonaan on kielletty, pois lukien yksittäisen tiedon käyttö henkilökohtaiseen, ei kaupalliseen, tarkoitukseen.