99401

Postinumero 99401 kertoo oleellisia tietoja toimitusta varten ja helpottaa lähetyksen lajittelua. Siitä saa nopeasti selville kohteen kunnan, maakunnan, piirin ja alueen. Postinumeron 99401 kunta on Enontekiö, joka kuuluu Lapin maakuntaan. Postinumeron ensimmäinen numero 9 kertoo että sen alue on Pohjois-Pohjanmaa, Lappi. Kaksi ensimmäistä numeroa 99 kertovat postinumeropiirin, johon kuuluu Enontekiö, Inari, Kittilä, Muonio, Savukoski, Sodankylä, Utsjoki.

99401

Yhteenveto postinumeron 99401 tiedoista:

  • Postinumero: 99401
  • Kunta: Enontekiö
  • Maakunta: Lappi
  • Piiri 99: Enontekiö, Inari, Kittilä, Muonio, Savukoski, Sodankylä, Utsjoki
  • Alue 9: Pohjois-Pohjanmaa, Lappi

Postinumeron 99401 kartta

Postinumerolla 99401 on maantieteelliset rajat joita voidaan tarkastella kartan avulla. Tämä helpottaa lähetyksen tekemistä, koska kartan avulla on helppo varmistaa mihin postinumeroon kukin osoite kuuluu.

Alla olevasta kartasta näet postinumeron 99401 rajat merkittynä punaisella värillä. Voit laajentaa tai supistaa 99401 karttaa + ja - painikkeilla. Hiiren vierityspainikkeella zoomaus onnistuu pitämällä samanaikaisesti CTRL-painikkeen pohjassa. Jos kartassa ei näy rajoja, niitä ei ole olemassa tai merkattu karttaan.

Postinumeron 99401 katuosoitteet ja alueet

Postinumero 99401 sisältää seuraavat alueet ja kadut:

No results found.

No results found.

Muut Enontekiön postinumerot

Seuraavassa listassa on muita Enontekiössä olevia postinumeroita. Jokaisen postinumeron vieressä on lisätietoja kyseisestä postinumerosta, kuten paikka, postinumero, kunta ja maakunta. Näet kunkin numeron tiedot klikkaamalla kyseistä linkkiä.

  • 99400 - Hetta 99400 Enontekiö Lappi
 

Postinumeron 99401 katuosoitteet

Postinumerohaku onnistuu myös katuosoitteen perusteella. Postinumeron 99401 alueella on seuraavat katuosoitteet: (Katuosoitteet löytyvät tällä hetkellä vain osasta Uudenmaan aluetta. Katuosoitteiden tietoja lisätään jatkuvasti ja tarkoitus on lähitulevaisuudessa laajentaa tämä toiminto kaikkien maakuntien alueelle).

Postinumeroon 99401 liittyvien tietojen käyttö ja vastuuvapauslauseke

Vaikkakin pyrimme pitämään postinumeroon 99401 liittyvät faktat kartassa ja sivustolla ajan tasalla, voivat ne olla virheellisiä. Tästä syystä emme ota vastuuta sivustolla olevista tiedoista. Suosittelemme varmistamaan 99401 numeroon liittyvän infon ennen sen käyttöä missään muodossa esimerkiksi Enontekiön tiedotuslähteistä. Sivustolla olevien tietojen kopioiminen osittain tai kokonaan on kielletty, pois lukien yksittäisen tiedon käyttö henkilökohtaiseen, ei kaupalliseen, tarkoitukseen.