Anttila postinumero

07130 Anttila Uusimaa

Etsitkö paikan Anttila postinumeroa? Olet tullut oikeaan paikkaan. Sivustoltamme löydät Suomen kaikki postinumerot. Anttila kuuluu Uudenmaan maakuntaan. Voit katsoa muita Uudellamaalla olevien kuntien postinumeroita postinumerohausta. Postinumero on numeroista koostuva koodi, joka lisätään postiosoitteeseen. Sen tarkoitus on helpottaa postin jakelua ja lajittelua. Postinumerot viittaavat yleensä tiettyyn maantieteelliseen alueeseen, kuten Anttila. Myös suuria postimääriä vastaanottavilla tahoilla kuten valtion virastoilla ja yrityksillä voi olla omansa.

Anttila postinumero

Anttila - Tiedot postinumeroista

Seuraavasta listasta löydät kaikki postinumerot, joissa mainitaan Anttila. Näet tarkat tiedot postinumerosta klikkaamalla alla olevia postinumeroita. Sivulla on myös painike, jonka kautta aukeaa kartta. Kartassa on rajattu valitsemasi postinumeron alue paikassa Anttila.

Anttila - Postinumerot listana

Tiesitkö että Anttila oli vielä 60-luvulla ilman postinumeroa? Suomessa postinumerot ovat peräisin 1970-luvun alkupuolelta, jolloin otettiin käyttöön nykyinen postinumerojärjestelmä. Ensin sitä testattiin vuonna 1971 ja siihen siirryttiin virallisesti 1973. Suomessa on käytössä viisinumeroinen koodi. Postinumeron kaksi ensimmäistä numeroa määrittelevät, millä alueella postitoimipaikka sijaitsee. Anttila on alue, jossa postinumerossa ensimmäiset numerot ovat 07. Ne kertovat, mihin lajittelukeskukseen postit lähetetään ja yleensä ne kasvavat pohjoista kohti mentäessä. Kolme viimeistä numeroa määrittelevät postitoimipaikan kyseisellä alueella. Viimeinen numero osoittaa, onko lähetys tarkoitus viedä postilokeroon vai katuosoitteeseen. Postilokeron koodi on yksi ja katuosoite merkitään numerolla nolla tai viisi.

Alta löydät Anttila haulla saadut tiedot postinumeroista. Postinumeron vierestä löydät seuraavat tiedot: Paikka, postinumero, kunta, maakunta. Klikkaamalla postinumeroa, aukeaa sivu, jossa on kaikki tiedot kyseisestä postinumerosta.

  • 07130 - 07130 Anttila Uusimaa
  • 31930 - 31930 Vanttila Pirkanmaa
  • 54550 - 54550 Suo-Anttila Etelä-Karjala
  • 61310 - 61310 Panttila Etelä-Pohjanmaa

07-alkuisia postinumeroita