Eurajoki postinumero

Etsitkö Eurajoen postinumeroa? Olet tullut oikeaan paikkaan. Sivustoltamme löydät Suomen kaikki postinumerot. Eurajoki kuuluu Satakunnan maakuntaan. Voit katsoa muita Satakunnassa olevien kuntien postinumeroita postinumerohausta. Postinumero on numeroista koostuva koodi, joka lisätään postiosoitteeseen. Sen tarkoitus on helpottaa postin jakelua ja lajittelua. Postinumerot viittaavat yleensä tiettyyn maantieteelliseen alueeseen, kuten Eurajoki. Myös suuria postimääriä vastaanottavilla tahoilla kuten valtion virastoilla ja yrityksillä voi olla omansa.

Eurajoki postinumero

Tiedot Eurajoella olevista postinumeroista

Seuraavasta listasta löydät kaikki Eurajoen postinumerot. Näet tarkat tiedot postinumerosta klikkaamalla alla olevia postinumeroita. Sivulla on myös painike, jonka kautta aukeaa kartta. Kartassa on rajattu valitsemasi postinumeron alue Eurajoella.

Eurajoen alueet

Tiedot Eurajoen postinumeroista alueittain.

Eurajoen postinumerot listana

Tiesitkö että Eurajoen postinumero on peräisin 1970-luvun alkupuolelta? Suomessa otettiin silloin käyttöön nykyinen postinumerojärjestelmä. Ensin sitä testattiin vuonna 1971 ja siihen siirryttiin virallisesti 1973. Suomessa on käytössä viisinumeroinen koodi. Postinumeron kaksi ensimmäistä numeroa määrittelevät, millä alueella postitoimipaikka sijaitsee. Eurajoella ensimmäiset numerot ovat . Ne kertovat, mihin lajittelukeskukseen postit lähetetään ja yleensä ne kasvavat pohjoista kohti mentäessä. Kolme viimeistä numeroa määrittelevät postitoimipaikan kyseisellä alueella. Viimeinen numero osoittaa, onko lähetys tarkoitus viedä postilokeroon vai katuosoitteeseen. Postilokeron koodi on yksi ja katuosoite merkitään numerolla nolla tai viisi.

Postinumero Eurajoki

Alta löydät Eurajoelta saadut tiedot postinumeroista. Postinumeron vierestä löydät seuraavat tiedot: Paikka, postinumero, kunta, maakunta. Klikkaamalla postinumeroa, aukeaa sivu, jossa on kaikki tiedot kyseisestä postinumerosta.

  • 27100 - 27100 Eurajoki Satakunta
  • 27101 - 27101 Eurajoki Satakunta
  • 27104 - Smartpost 27104 Eurajoki Satakunta
  • 27110 - Irjanne 27110 Eurajoki Satakunta
  • 27130 - Eurajokias 27130 Eurajoki Satakunta
  • 27150 - Lapijoki 27150 Eurajoki Satakunta
  • 27160 - Olkiluoto 27160 Eurajoki Satakunta
  • 27170 - Kuivalahti 27170 Eurajoki Satakunta

27-alkuisia postinumeroita