Huittinen postinumero

Etsitkö Huittisin postinumeroa? Olet tullut oikeaan paikkaan. Sivustoltamme löydät Suomen kaikki postinumerot. Huittinen kuuluu Satakunnan maakuntaan. Voit katsoa muita Satakunnassa olevien kuntien postinumeroita postinumerohausta. Postinumero on numeroista koostuva koodi, joka lisätään postiosoitteeseen. Sen tarkoitus on helpottaa postin jakelua ja lajittelua. Postinumerot viittaavat yleensä tiettyyn maantieteelliseen alueeseen, kuten Huittinen. Myös suuria postimääriä vastaanottavilla tahoilla kuten valtion virastoilla ja yrityksillä voi olla omansa.

Huittinen postinumero

Tiedot Huittisissa olevista postinumeroista

Seuraavasta listasta löydät kaikki Huittisin postinumerot. Näet tarkat tiedot postinumerosta klikkaamalla alla olevia postinumeroita. Sivulla on myös painike, jonka kautta aukeaa kartta. Kartassa on rajattu valitsemasi postinumeron alue Huittisissa.

Huittisin alueet

Tiedot Huittisin postinumeroista alueittain.

Huittisin postinumerot listana

Tiesitkö että Huittisin postinumero on peräisin 1970-luvun alkupuolelta? Suomessa otettiin silloin käyttöön nykyinen postinumerojärjestelmä. Ensin sitä testattiin vuonna 1971 ja siihen siirryttiin virallisesti 1973. Suomessa on käytössä viisinumeroinen koodi. Postinumeron kaksi ensimmäistä numeroa määrittelevät, millä alueella postitoimipaikka sijaitsee. Huittisissa ensimmäiset numerot ovat . Ne kertovat, mihin lajittelukeskukseen postit lähetetään ja yleensä ne kasvavat pohjoista kohti mentäessä. Kolme viimeistä numeroa määrittelevät postitoimipaikan kyseisellä alueella. Viimeinen numero osoittaa, onko lähetys tarkoitus viedä postilokeroon vai katuosoitteeseen. Postilokeron koodi on yksi ja katuosoite merkitään numerolla nolla tai viisi.

Postinumero Huittinen

Alta löydät Huittisista saadut tiedot postinumeroista. Postinumeron vierestä löydät seuraavat tiedot: Paikka, postinumero, kunta, maakunta. Klikkaamalla postinumeroa, aukeaa sivu, jossa on kaikki tiedot kyseisestä postinumerosta.

  • 32700 - Lauttakylä 32700 Huittinen Satakunta
  • 32701 - 32701 Huittinen Satakunta
  • 32704 - Smartpost 32704 Huittinen Satakunta
  • 32705 - Pakettiautomaatti 32705 Huittinen Satakunta

32-alkuisia postinumeroita