Kankaanpää postinumero

Etsitkö Kankaanpään postinumeroa? Olet tullut oikeaan paikkaan. Sivustoltamme löydät Suomen kaikki postinumerot. Kankaanpää kuuluu Satakunnan maakuntaan. Voit katsoa muita Satakunnassa olevien kuntien postinumeroita postinumerohausta. Postinumero on numeroista koostuva koodi, joka lisätään postiosoitteeseen. Sen tarkoitus on helpottaa postin jakelua ja lajittelua. Postinumerot viittaavat yleensä tiettyyn maantieteelliseen alueeseen, kuten Kankaanpää. Myös suuria postimääriä vastaanottavilla tahoilla kuten valtion virastoilla ja yrityksillä voi olla omansa.

Kankaanpää postinumero

Tiedot Kankaanpäässä olevista postinumeroista

Seuraavasta listasta löydät kaikki Kankaanpään postinumerot. Näet tarkat tiedot postinumerosta klikkaamalla alla olevia postinumeroita. Sivulla on myös painike, jonka kautta aukeaa kartta. Kartassa on rajattu valitsemasi postinumeron alue Kankaanpäässä.

Kankaanpään alueet

Tiedot Kankaanpään postinumeroista alueittain.

Kankaanpään postinumerot listana

Tiesitkö että Kankaanpään postinumero on peräisin 1970-luvun alkupuolelta? Suomessa otettiin silloin käyttöön nykyinen postinumerojärjestelmä. Ensin sitä testattiin vuonna 1971 ja siihen siirryttiin virallisesti 1973. Suomessa on käytössä viisinumeroinen koodi. Postinumeron kaksi ensimmäistä numeroa määrittelevät, millä alueella postitoimipaikka sijaitsee. Kankaanpäässä ensimmäiset numerot ovat . Ne kertovat, mihin lajittelukeskukseen postit lähetetään ja yleensä ne kasvavat pohjoista kohti mentäessä. Kolme viimeistä numeroa määrittelevät postitoimipaikan kyseisellä alueella. Viimeinen numero osoittaa, onko lähetys tarkoitus viedä postilokeroon vai katuosoitteeseen. Postilokeron koodi on yksi ja katuosoite merkitään numerolla nolla tai viisi.

Postinumero Kankaanpää

Alta löydät Kankaanpäästä saadut tiedot postinumeroista. Postinumeron vierestä löydät seuraavat tiedot: Paikka, postinumero, kunta, maakunta. Klikkaamalla postinumeroa, aukeaa sivu, jossa on kaikki tiedot kyseisestä postinumerosta.

  • 38700 - 38700 Kankaanpää Satakunta
  • 38701 - 38701 Kankaanpää Satakunta
  • 38704 - Smartpost 38704 Kankaanpää Satakunta
  • 38705 - Pakettiautomaatti 38705 Kankaanpää Satakunta
  • 38710 - Myllymäki 38710 Kankaanpää Satakunta
  • 38714 - Smartpost 38714 Kankaanpää Satakunta

38-alkuisia postinumeroita