Karsikas postinumero

86690 Karsikas Pohjois-Pohjanmaa

Etsitkö paikan Karsikas postinumeroa? Olet tullut oikeaan paikkaan. Sivustoltamme löydät Suomen kaikki postinumerot. Karsikas kuuluu Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Voit katsoa muita Pohjois-Pohjanmaalla olevien kuntien postinumeroita postinumerohausta. Postinumero on numeroista koostuva koodi, joka lisätään postiosoitteeseen. Sen tarkoitus on helpottaa postin jakelua ja lajittelua. Postinumerot viittaavat yleensä tiettyyn maantieteelliseen alueeseen, kuten Karsikas. Myös suuria postimääriä vastaanottavilla tahoilla kuten valtion virastoilla ja yrityksillä voi olla omansa.

Karsikas postinumero

Karsikas - Tiedot postinumeroista

Seuraavasta listasta löydät kaikki postinumerot, joissa mainitaan Karsikas. Näet tarkat tiedot postinumerosta klikkaamalla alla olevia postinumeroita. Sivulla on myös painike, jonka kautta aukeaa kartta. Kartassa on rajattu valitsemasi postinumeron alue paikassa Karsikas.

Karsikas - Postinumerot listana

Tiesitkö että Karsikas oli vielä 60-luvulla ilman postinumeroa? Suomessa postinumerot ovat peräisin 1970-luvun alkupuolelta, jolloin otettiin käyttöön nykyinen postinumerojärjestelmä. Ensin sitä testattiin vuonna 1971 ja siihen siirryttiin virallisesti 1973. Suomessa on käytössä viisinumeroinen koodi. Postinumeron kaksi ensimmäistä numeroa määrittelevät, millä alueella postitoimipaikka sijaitsee. Karsikas on alue, jossa postinumerossa ensimmäiset numerot ovat 86. Ne kertovat, mihin lajittelukeskukseen postit lähetetään ja yleensä ne kasvavat pohjoista kohti mentäessä. Kolme viimeistä numeroa määrittelevät postitoimipaikan kyseisellä alueella. Viimeinen numero osoittaa, onko lähetys tarkoitus viedä postilokeroon vai katuosoitteeseen. Postilokeron koodi on yksi ja katuosoite merkitään numerolla nolla tai viisi.

Alta löydät Karsikas haulla saadut tiedot postinumeroista. Postinumeron vierestä löydät seuraavat tiedot: Paikka, postinumero, kunta, maakunta. Klikkaamalla postinumeroa, aukeaa sivu, jossa on kaikki tiedot kyseisestä postinumerosta.

  • 86690 - 86690 Karsikas Pohjois-Pohjanmaa

86-alkuisia postinumeroita