Lokka postinumero

99645 Lokka Lappi

Etsitkö paikan Lokka postinumeroa? Olet tullut oikeaan paikkaan. Sivustoltamme löydät Suomen kaikki postinumerot. Lokka kuuluu Lapin maakuntaan. Voit katsoa muita Lapissa olevien kuntien postinumeroita postinumerohausta. Postinumero on numeroista koostuva koodi, joka lisätään postiosoitteeseen. Sen tarkoitus on helpottaa postin jakelua ja lajittelua. Postinumerot viittaavat yleensä tiettyyn maantieteelliseen alueeseen, kuten Lokka. Myös suuria postimääriä vastaanottavilla tahoilla kuten valtion virastoilla ja yrityksillä voi olla omansa.

Lokka postinumero

Lokka - Tiedot postinumeroista

Seuraavasta listasta löydät kaikki postinumerot, joissa mainitaan Lokka. Näet tarkat tiedot postinumerosta klikkaamalla alla olevia postinumeroita. Sivulla on myös painike, jonka kautta aukeaa kartta. Kartassa on rajattu valitsemasi postinumeron alue paikassa Lokka.

Lokka - Postinumerot listana

Tiesitkö että Lokka oli vielä 60-luvulla ilman postinumeroa? Suomessa postinumerot ovat peräisin 1970-luvun alkupuolelta, jolloin otettiin käyttöön nykyinen postinumerojärjestelmä. Ensin sitä testattiin vuonna 1971 ja siihen siirryttiin virallisesti 1973. Suomessa on käytössä viisinumeroinen koodi. Postinumeron kaksi ensimmäistä numeroa määrittelevät, millä alueella postitoimipaikka sijaitsee. Lokka on alue, jossa postinumerossa ensimmäiset numerot ovat 99. Ne kertovat, mihin lajittelukeskukseen postit lähetetään ja yleensä ne kasvavat pohjoista kohti mentäessä. Kolme viimeistä numeroa määrittelevät postitoimipaikan kyseisellä alueella. Viimeinen numero osoittaa, onko lähetys tarkoitus viedä postilokeroon vai katuosoitteeseen. Postilokeron koodi on yksi ja katuosoite merkitään numerolla nolla tai viisi.

Alta löydät Lokka haulla saadut tiedot postinumeroista. Postinumeron vierestä löydät seuraavat tiedot: Paikka, postinumero, kunta, maakunta. Klikkaamalla postinumeroa, aukeaa sivu, jossa on kaikki tiedot kyseisestä postinumerosta.

  • 40270 - 40270 Palokka Keski-Suomi
  • 40271 - 40271 Palokka Keski-Suomi
  • 40274 - Smartpost 40274 Palokka Keski-Suomi
  • 40275 - Pakettiautomaatti 40275 Palokka Keski-Suomi
  • 99645 - 99645 Lokka Lappi

99-alkuisia postinumeroita