Nenonpelto postinumero

76940 Nenonpelto Etelä-Savo

Etsitkö paikan Nenonpelto postinumeroa? Olet tullut oikeaan paikkaan. Sivustoltamme löydät Suomen kaikki postinumerot. Nenonpelto kuuluu Etelä-Savon maakuntaan. Voit katsoa muita Etelä-Savossa olevien kuntien postinumeroita postinumerohausta. Postinumero on numeroista koostuva koodi, joka lisätään postiosoitteeseen. Sen tarkoitus on helpottaa postin jakelua ja lajittelua. Postinumerot viittaavat yleensä tiettyyn maantieteelliseen alueeseen, kuten Nenonpelto. Myös suuria postimääriä vastaanottavilla tahoilla kuten valtion virastoilla ja yrityksillä voi olla omansa.

Nenonpelto postinumero

Nenonpelto - Tiedot postinumeroista

Seuraavasta listasta löydät kaikki postinumerot, joissa mainitaan Nenonpelto. Näet tarkat tiedot postinumerosta klikkaamalla alla olevia postinumeroita. Sivulla on myös painike, jonka kautta aukeaa kartta. Kartassa on rajattu valitsemasi postinumeron alue paikassa Nenonpelto.

Nenonpelto - Postinumerot listana

Tiesitkö että Nenonpelto oli vielä 60-luvulla ilman postinumeroa? Suomessa postinumerot ovat peräisin 1970-luvun alkupuolelta, jolloin otettiin käyttöön nykyinen postinumerojärjestelmä. Ensin sitä testattiin vuonna 1971 ja siihen siirryttiin virallisesti 1973. Suomessa on käytössä viisinumeroinen koodi. Postinumeron kaksi ensimmäistä numeroa määrittelevät, millä alueella postitoimipaikka sijaitsee. Nenonpelto on alue, jossa postinumerossa ensimmäiset numerot ovat 76. Ne kertovat, mihin lajittelukeskukseen postit lähetetään ja yleensä ne kasvavat pohjoista kohti mentäessä. Kolme viimeistä numeroa määrittelevät postitoimipaikan kyseisellä alueella. Viimeinen numero osoittaa, onko lähetys tarkoitus viedä postilokeroon vai katuosoitteeseen. Postilokeron koodi on yksi ja katuosoite merkitään numerolla nolla tai viisi.

Alta löydät Nenonpelto haulla saadut tiedot postinumeroista. Postinumeron vierestä löydät seuraavat tiedot: Paikka, postinumero, kunta, maakunta. Klikkaamalla postinumeroa, aukeaa sivu, jossa on kaikki tiedot kyseisestä postinumerosta.

  • 76940 - 76940 Nenonpelto Etelä-Savo

76-alkuisia postinumeroita