Nurmes postinumero

Etsitkö Nurmeksen postinumeroa? Olet tullut oikeaan paikkaan. Sivustoltamme löydät Suomen kaikki postinumerot. Nurmes kuuluu Pohjois-Karjalan maakuntaan. Voit katsoa muita Pohjois-Karjalassa olevien kuntien postinumeroita postinumerohausta. Postinumero on numeroista koostuva koodi, joka lisätään postiosoitteeseen. Sen tarkoitus on helpottaa postin jakelua ja lajittelua. Postinumerot viittaavat yleensä tiettyyn maantieteelliseen alueeseen, kuten Nurmes. Myös suuria postimääriä vastaanottavilla tahoilla kuten valtion virastoilla ja yrityksillä voi olla omansa.

Nurmes postinumero

Tiedot Nurmeksessa olevista postinumeroista

Seuraavasta listasta löydät kaikki Nurmeksen postinumerot. Näet tarkat tiedot postinumerosta klikkaamalla alla olevia postinumeroita. Sivulla on myös painike, jonka kautta aukeaa kartta. Kartassa on rajattu valitsemasi postinumeron alue Nurmeksessa.

Nurmeksen alueet

Tiedot Nurmeksen postinumeroista alueittain.

Nurmeksen postinumerot listana

Tiesitkö että Nurmeksen postinumero on peräisin 1970-luvun alkupuolelta? Suomessa otettiin silloin käyttöön nykyinen postinumerojärjestelmä. Ensin sitä testattiin vuonna 1971 ja siihen siirryttiin virallisesti 1973. Suomessa on käytössä viisinumeroinen koodi. Postinumeron kaksi ensimmäistä numeroa määrittelevät, millä alueella postitoimipaikka sijaitsee. Nurmeksessa ensimmäiset numerot ovat . Ne kertovat, mihin lajittelukeskukseen postit lähetetään ja yleensä ne kasvavat pohjoista kohti mentäessä. Kolme viimeistä numeroa määrittelevät postitoimipaikan kyseisellä alueella. Viimeinen numero osoittaa, onko lähetys tarkoitus viedä postilokeroon vai katuosoitteeseen. Postilokeron koodi on yksi ja katuosoite merkitään numerolla nolla tai viisi.

Postinumero Nurmes

Alta löydät Nurmeksesta saadut tiedot postinumeroista. Postinumeron vierestä löydät seuraavat tiedot: Paikka, postinumero, kunta, maakunta. Klikkaamalla postinumeroa, aukeaa sivu, jossa on kaikki tiedot kyseisestä postinumerosta.

  • 75500 - 75500 Nurmes Pohjois-Karjala
  • 75501 - 75501 Nurmes Pohjois-Karjala
  • 75504 - Smartpost 75504 Nurmes Pohjois-Karjala
  • 75505 - Pakettiautomaatti 75505 Nurmes Pohjois-Karjala
  • 75530 - Porokylä 75530 Nurmes Pohjois-Karjala
  • 75531 - 75531 Nurmes Pohjois-Karjala
  • 75535 - Pakettiautomaatti 75535 Nurmes Pohjois-Karjala

75-alkuisia postinumeroita