Pielavesi postinumero

Etsitkö Pielaveden postinumeroa? Olet tullut oikeaan paikkaan. Sivustoltamme löydät Suomen kaikki postinumerot. Pielavesi kuuluu Pohjois-Savon maakuntaan. Voit katsoa muita Pohjois-Savossa olevien kuntien postinumeroita postinumerohausta. Postinumero on numeroista koostuva koodi, joka lisätään postiosoitteeseen. Sen tarkoitus on helpottaa postin jakelua ja lajittelua. Postinumerot viittaavat yleensä tiettyyn maantieteelliseen alueeseen, kuten Pielavesi. Myös suuria postimääriä vastaanottavilla tahoilla kuten valtion virastoilla ja yrityksillä voi olla omansa.

Pielavesi postinumero

Tiedot Pielavedellä olevista postinumeroista

Seuraavasta listasta löydät kaikki Pielaveden postinumerot. Näet tarkat tiedot postinumerosta klikkaamalla alla olevia postinumeroita. Sivulla on myös painike, jonka kautta aukeaa kartta. Kartassa on rajattu valitsemasi postinumeron alue Pielavedellä.

Pielaveden alueet

Tiedot Pielaveden postinumeroista alueittain.

Pielaveden postinumerot listana

Tiesitkö että Pielaveden postinumero on peräisin 1970-luvun alkupuolelta? Suomessa otettiin silloin käyttöön nykyinen postinumerojärjestelmä. Ensin sitä testattiin vuonna 1971 ja siihen siirryttiin virallisesti 1973. Suomessa on käytössä viisinumeroinen koodi. Postinumeron kaksi ensimmäistä numeroa määrittelevät, millä alueella postitoimipaikka sijaitsee. Pielavedellä ensimmäiset numerot ovat . Ne kertovat, mihin lajittelukeskukseen postit lähetetään ja yleensä ne kasvavat pohjoista kohti mentäessä. Kolme viimeistä numeroa määrittelevät postitoimipaikan kyseisellä alueella. Viimeinen numero osoittaa, onko lähetys tarkoitus viedä postilokeroon vai katuosoitteeseen. Postilokeron koodi on yksi ja katuosoite merkitään numerolla nolla tai viisi.

Postinumero Pielavesi

Alta löydät Pielavedeltä saadut tiedot postinumeroista. Postinumeron vierestä löydät seuraavat tiedot: Paikka, postinumero, kunta, maakunta. Klikkaamalla postinumeroa, aukeaa sivu, jossa on kaikki tiedot kyseisestä postinumerosta.

  • 72400 - 72400 Pielavesi Pohjois-Savo
  • 72401 - 72401 Pielavesi Pohjois-Savo
  • 72404 - Smartpost 72404 Pielavesi Pohjois-Savo
  • 72430 - Kumpula 72430 Pielavesi Pohjois-Savo

72-alkuisia postinumeroita