Pudasjärvi postinumero

Etsitkö Pudasjärven postinumeroa? Olet tullut oikeaan paikkaan. Sivustoltamme löydät Suomen kaikki postinumerot. Pudasjärvi kuuluu Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Voit katsoa muita Pohjois-Pohjanmaalla olevien kuntien postinumeroita postinumerohausta. Postinumero on numeroista koostuva koodi, joka lisätään postiosoitteeseen. Sen tarkoitus on helpottaa postin jakelua ja lajittelua. Postinumerot viittaavat yleensä tiettyyn maantieteelliseen alueeseen, kuten Pudasjärvi. Myös suuria postimääriä vastaanottavilla tahoilla kuten valtion virastoilla ja yrityksillä voi olla omansa.

Pudasjärvi postinumero

Tiedot Pudasjärvellä olevista postinumeroista

Seuraavasta listasta löydät kaikki Pudasjärven postinumerot. Näet tarkat tiedot postinumerosta klikkaamalla alla olevia postinumeroita. Sivulla on myös painike, jonka kautta aukeaa kartta. Kartassa on rajattu valitsemasi postinumeron alue Pudasjärvellä.

Pudasjärven alueet

Tiedot Pudasjärven postinumeroista alueittain.

Pudasjärven postinumerot listana

Tiesitkö että Pudasjärven postinumero on peräisin 1970-luvun alkupuolelta? Suomessa otettiin silloin käyttöön nykyinen postinumerojärjestelmä. Ensin sitä testattiin vuonna 1971 ja siihen siirryttiin virallisesti 1973. Suomessa on käytössä viisinumeroinen koodi. Postinumeron kaksi ensimmäistä numeroa määrittelevät, millä alueella postitoimipaikka sijaitsee. Pudasjärvellä ensimmäiset numerot ovat . Ne kertovat, mihin lajittelukeskukseen postit lähetetään ja yleensä ne kasvavat pohjoista kohti mentäessä. Kolme viimeistä numeroa määrittelevät postitoimipaikan kyseisellä alueella. Viimeinen numero osoittaa, onko lähetys tarkoitus viedä postilokeroon vai katuosoitteeseen. Postilokeron koodi on yksi ja katuosoite merkitään numerolla nolla tai viisi.

Postinumero Pudasjärvi

Alta löydät Pudasjärveltä saadut tiedot postinumeroista. Postinumeron vierestä löydät seuraavat tiedot: Paikka, postinumero, kunta, maakunta. Klikkaamalla postinumeroa, aukeaa sivu, jossa on kaikki tiedot kyseisestä postinumerosta.

  • 93100 - 93100 Pudasjärvi Pohjois-Pohjanmaa
  • 93101 - 93101 Pudasjärvi Pohjois-Pohjanmaa
  • 93104 - Smartpost 93104 Pudasjärvi Pohjois-Pohjanmaa
  • 93170 - Yli-Kollaja 93170 Pudasjärvi Pohjois-Pohjanmaa

93-alkuisia postinumeroita