Sievi postinumero

Etsitkö Sievin postinumeroa? Olet tullut oikeaan paikkaan. Sivustoltamme löydät Suomen kaikki postinumerot. Sievi kuuluu Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Voit katsoa muita Pohjois-Pohjanmaalla olevien kuntien postinumeroita postinumerohausta. Postinumero on numeroista koostuva koodi, joka lisätään postiosoitteeseen. Sen tarkoitus on helpottaa postin jakelua ja lajittelua. Postinumerot viittaavat yleensä tiettyyn maantieteelliseen alueeseen, kuten Sievi. Myös suuria postimääriä vastaanottavilla tahoilla kuten valtion virastoilla ja yrityksillä voi olla omansa.

Sievi postinumero

Tiedot Sievissä olevista postinumeroista

Seuraavasta listasta löydät kaikki Sievin postinumerot. Näet tarkat tiedot postinumerosta klikkaamalla alla olevia postinumeroita. Sivulla on myös painike, jonka kautta aukeaa kartta. Kartassa on rajattu valitsemasi postinumeron alue Sievissä.

Sievin alueet

Tiedot Sievin postinumeroista alueittain.

Sievin postinumerot listana

Tiesitkö että Sievin postinumero on peräisin 1970-luvun alkupuolelta? Suomessa otettiin silloin käyttöön nykyinen postinumerojärjestelmä. Ensin sitä testattiin vuonna 1971 ja siihen siirryttiin virallisesti 1973. Suomessa on käytössä viisinumeroinen koodi. Postinumeron kaksi ensimmäistä numeroa määrittelevät, millä alueella postitoimipaikka sijaitsee. Sievissä ensimmäiset numerot ovat . Ne kertovat, mihin lajittelukeskukseen postit lähetetään ja yleensä ne kasvavat pohjoista kohti mentäessä. Kolme viimeistä numeroa määrittelevät postitoimipaikan kyseisellä alueella. Viimeinen numero osoittaa, onko lähetys tarkoitus viedä postilokeroon vai katuosoitteeseen. Postilokeron koodi on yksi ja katuosoite merkitään numerolla nolla tai viisi.

Postinumero Sievi

Alta löydät Sievistä saadut tiedot postinumeroista. Postinumeron vierestä löydät seuraavat tiedot: Paikka, postinumero, kunta, maakunta. Klikkaamalla postinumeroa, aukeaa sivu, jossa on kaikki tiedot kyseisestä postinumerosta.

  • 85310 - 85310 SieviAs Pohjois-Pohjanmaa
  • 85320 - Markkula 85320 Sievi Pohjois-Pohjanmaa
  • 85340 - Jyrinki 85340 Sievi Pohjois-Pohjanmaa
  • 85410 - 85410 Sievi Pohjois-Pohjanmaa
  • 85430 - Koivisto 85430 Sievi Pohjois-Pohjanmaa
  • 85450 - Joenkylä 85450 Sievi Pohjois-Pohjanmaa
  • 85470 - Kiiskilampi 85470 Sievi Pohjois-Pohjanmaa

85-alkuisia postinumeroita