Suomussalmi postinumero

Etsitkö Suomunlmen postinumeroa? Olet tullut oikeaan paikkaan. Sivustoltamme löydät Suomen kaikki postinumerot. Suomussalmi kuuluu Kainuun maakuntaan. Voit katsoa muita Kainuussa olevien kuntien postinumeroita postinumerohausta. Postinumero on numeroista koostuva koodi, joka lisätään postiosoitteeseen. Sen tarkoitus on helpottaa postin jakelua ja lajittelua. Postinumerot viittaavat yleensä tiettyyn maantieteelliseen alueeseen, kuten Suomussalmi. Myös suuria postimääriä vastaanottavilla tahoilla kuten valtion virastoilla ja yrityksillä voi olla omansa.

Suomussalmi postinumero

Tiedot Suomussalmella olevista postinumeroista

Seuraavasta listasta löydät kaikki Suomunlmen postinumerot. Näet tarkat tiedot postinumerosta klikkaamalla alla olevia postinumeroita. Sivulla on myös painike, jonka kautta aukeaa kartta. Kartassa on rajattu valitsemasi postinumeron alue Suomussalmella.

Suomunlmen alueet

Tiedot Suomunlmen postinumeroista alueittain.

Suomunlmen postinumerot listana

Tiesitkö että Suomunlmen postinumero on peräisin 1970-luvun alkupuolelta? Suomessa otettiin silloin käyttöön nykyinen postinumerojärjestelmä. Ensin sitä testattiin vuonna 1971 ja siihen siirryttiin virallisesti 1973. Suomessa on käytössä viisinumeroinen koodi. Postinumeron kaksi ensimmäistä numeroa määrittelevät, millä alueella postitoimipaikka sijaitsee. Suomussalmella ensimmäiset numerot ovat . Ne kertovat, mihin lajittelukeskukseen postit lähetetään ja yleensä ne kasvavat pohjoista kohti mentäessä. Kolme viimeistä numeroa määrittelevät postitoimipaikan kyseisellä alueella. Viimeinen numero osoittaa, onko lähetys tarkoitus viedä postilokeroon vai katuosoitteeseen. Postilokeron koodi on yksi ja katuosoite merkitään numerolla nolla tai viisi.

Postinumero Suomussalmi

Alta löydät Suomustalmelta saadut tiedot postinumeroista. Postinumeron vierestä löydät seuraavat tiedot: Paikka, postinumero, kunta, maakunta. Klikkaamalla postinumeroa, aukeaa sivu, jossa on kaikki tiedot kyseisestä postinumerosta.

  • 89600 - Ämmänsaari 89600 Suomussalmi Kainuu
  • 89601 - 89601 Suomussalmi Kainuu
  • 89604 - Smartpost 89604 Suomussalmi Kainuu
  • 89605 - Pakettiautomaatti 89605 Suomussalmi Kainuu
  • 89800 - 89800 SuomussalmiKk Kainuu

89-alkuisia postinumeroita