Utti postinumero

Etsitkö paikan Utti postinumeroa? Olet tullut oikeaan paikkaan. Sivustoltamme löydät Suomen kaikki postinumerot. Utti kuuluu Kymenlaakson maakuntaan. Voit katsoa muita Kymenlaaksossa olevien kuntien postinumeroita postinumerohausta. Postinumero on numeroista koostuva koodi, joka lisätään postiosoitteeseen. Sen tarkoitus on helpottaa postin jakelua ja lajittelua. Postinumerot viittaavat yleensä tiettyyn maantieteelliseen alueeseen, kuten Utti. Myös suuria postimääriä vastaanottavilla tahoilla kuten valtion virastoilla ja yrityksillä voi olla omansa.

Utti postinumero

Utti - Tiedot postinumeroista

Seuraavasta listasta löydät kaikki postinumerot, joissa mainitaan Utti. Näet tarkat tiedot postinumerosta klikkaamalla alla olevia postinumeroita. Sivulla on myös painike, jonka kautta aukeaa kartta. Kartassa on rajattu valitsemasi postinumeron alue paikassa Utti.

Utti - Postinumerot listana

Tiesitkö että Utti oli vielä 60-luvulla ilman postinumeroa? Suomessa postinumerot ovat peräisin 1970-luvun alkupuolelta, jolloin otettiin käyttöön nykyinen postinumerojärjestelmä. Ensin sitä testattiin vuonna 1971 ja siihen siirryttiin virallisesti 1973. Suomessa on käytössä viisinumeroinen koodi. Postinumeron kaksi ensimmäistä numeroa määrittelevät, millä alueella postitoimipaikka sijaitsee. Utti on alue, jossa postinumerossa ensimmäiset numerot ovat 45. Ne kertovat, mihin lajittelukeskukseen postit lähetetään ja yleensä ne kasvavat pohjoista kohti mentäessä. Kolme viimeistä numeroa määrittelevät postitoimipaikan kyseisellä alueella. Viimeinen numero osoittaa, onko lähetys tarkoitus viedä postilokeroon vai katuosoitteeseen. Postilokeron koodi on yksi ja katuosoite merkitään numerolla nolla tai viisi.

Alta löydät Utti haulla saadut tiedot postinumeroista. Postinumeron vierestä löydät seuraavat tiedot: Paikka, postinumero, kunta, maakunta. Klikkaamalla postinumeroa, aukeaa sivu, jossa on kaikki tiedot kyseisestä postinumerosta.

  • 14870 - Juttila 14870 Hämeenlinna Kanta-Häme
  • 32760 - 32760 Suttila Satakunta
  • 45410 - 45410 Utti Kymenlaakso
  • 45411 - 45411 Utti Kymenlaakso
  • 97655 - 97655 Autti Lappi

45-alkuisia postinumeroita