Vesilahti postinumero

Etsitkö Vesilahden postinumeroa? Olet tullut oikeaan paikkaan. Sivustoltamme löydät Suomen kaikki postinumerot. Vesilahti kuuluu Pirkanmaan maakuntaan. Voit katsoa muita Pirkanmaalla olevien kuntien postinumeroita postinumerohausta. Postinumero on numeroista koostuva koodi, joka lisätään postiosoitteeseen. Sen tarkoitus on helpottaa postin jakelua ja lajittelua. Postinumerot viittaavat yleensä tiettyyn maantieteelliseen alueeseen, kuten Vesilahti. Myös suuria postimääriä vastaanottavilla tahoilla kuten valtion virastoilla ja yrityksillä voi olla omansa.

Vesilahti postinumero

Tiedot Vesilahdessa olevista postinumeroista

Seuraavasta listasta löydät kaikki Vesilahden postinumerot. Näet tarkat tiedot postinumerosta klikkaamalla alla olevia postinumeroita. Sivulla on myös painike, jonka kautta aukeaa kartta. Kartassa on rajattu valitsemasi postinumeron alue Vesilahdessa.

Vesilahden alueet

Tiedot Vesilahden postinumeroista alueittain.

Vesilahden postinumerot listana

Tiesitkö että Vesilahden postinumero on peräisin 1970-luvun alkupuolelta? Suomessa otettiin silloin käyttöön nykyinen postinumerojärjestelmä. Ensin sitä testattiin vuonna 1971 ja siihen siirryttiin virallisesti 1973. Suomessa on käytössä viisinumeroinen koodi. Postinumeron kaksi ensimmäistä numeroa määrittelevät, millä alueella postitoimipaikka sijaitsee. Vesilahdessa ensimmäiset numerot ovat . Ne kertovat, mihin lajittelukeskukseen postit lähetetään ja yleensä ne kasvavat pohjoista kohti mentäessä. Kolme viimeistä numeroa määrittelevät postitoimipaikan kyseisellä alueella. Viimeinen numero osoittaa, onko lähetys tarkoitus viedä postilokeroon vai katuosoitteeseen. Postilokeron koodi on yksi ja katuosoite merkitään numerolla nolla tai viisi.

Postinumero Vesilahti

Alta löydät Vesilahdesta saadut tiedot postinumeroista. Postinumeron vierestä löydät seuraavat tiedot: Paikka, postinumero, kunta, maakunta. Klikkaamalla postinumeroa, aukeaa sivu, jossa on kaikki tiedot kyseisestä postinumerosta.

  • 37350 - Rämsöö 37350 Vesilahti Pirkanmaa
  • 37370 - Narva 37370 Vesilahti Pirkanmaa
  • 37380 - Krääkkiö 37380 Vesilahti Pirkanmaa
  • 37420 - Valkkinen 37420 Vesilahti Pirkanmaa
  • 37470 - 37470 Vesilahti Pirkanmaa
  • 37474 - Smartpost 37474 Vesilahti Pirkanmaa

37-alkuisia postinumeroita